De providers zijn bekend

Wij zijn heel enthousiast over de providers die op het netwerk van Glasvezel De Wolden willen komen leveren! Er komen 3 providers voor consumenten / thuisgebruikers en 1 provider die zich gespecialiseerd heeft in zakelijke abonnementen.

Tijdens de pilot is het voor iedereen al mogelijk in te schrijven voor een abonnement. Uiteraard gaat het abonnement pas in als er een werkende glasvezelverbinding bij u thuis is. Uw abonnement telt echter wel al mee bij de beoordeling of voldoende mensen hun intentie om een abonnement te nemen ook daadwerkelijk doorzetten. Net als tijdens de vraagbundeling moet ongeveer 70% van de adressen in De Wolden een abonnement nemen – zo’n 6890 adressen.

Het is nu aan ons als bewoners: nemen genoeg mensen een abonnement? Dan is de weg vrij om ook de rest van de gemeente De Wolden aan te leggen! Dus wij zeggen: De Wolden zet ‘m op! Wij vertrouwen er op dat er bij de pakketten die onze providers aanbieden voor iedereen een goede keuze zit, óók voor onze medebewoners in de kernen:

·         Wilt u snelheid? Wij hebben échte snelheid. Nu en in de toekomst.

·         Wilt u niet teveel betalen? Wij hebben een 3-in-1 pakket voor minder dan €50,00!

·         Wilt u héél veel TV? Wij hebben héél veel TV! Wilt u HBO, FOX Eredivisie of Ziggo Sport Totaal? Ook dat is mogelijk via glasvezel!

Wij zijn ervan overtuigd dat onze medebewoners begrijpen dat glasvezel een voorwaarde is voor het behoud van de leefbaarheid in onze gemeente, ook in de kernen! Naast dit feit denken wij ook iedereen, in kern en buitengebied, een méér dan prima voorstel te kunnen doen! Glasvezel De Wolden is het enige bewonersinitiatief dat geen extra kosten vraagt voor een glasvezelaansluiting; daar zijn we heel trots op. Voor alle duidelijkheid, dat houdt in:

·         U betaalt géén aanlegkosten

·         U betaalt niets extra’s bovenop de abonnementsprijzen

·         U betaalt op ons netwerk de normale, landelijke abonnementsprijzen

·         Iédereen in De Wolden aansluiten is het doel

De providers die op het netwerk van Glasvezel De Wolden komen leveren zijn:

Tweak

Voor wie écht het snelste van het snelste internet wil hebben we de landelijk opererende provider Tweak.

Voor €54,95 per maand kunt u bij deze provider via uw glasvezelaansluiting televisie, bellen en wel 1.000 Mbit upload én 1.000 download in huis krijgen. Voor de duidelijkheid, dit is tot wel 1000x zo snel als wat mensen in het buitengebied nu via ADSL van KPN kunnen krijgen. Kijkt u geen TV? Of wilt u uw satelietontvanger blijven gebruiken? Wat denkt u van 1.000 Mbit upload en 1.000 Mbit download internet + bellen voor €365,00 per jaar, omgerekend €1,00 per dag? En is 1.000 Mbit upload en download nog niet snel genoeg? Dan kunnen inwoners van De Wolden nú, als eersten in héél Nederland, een experimenteel abonnement via Tweak krijgen. Met dit abonnement kunnen inwoners van De Wolden tot wel 10.000 Mbit upload en 10.000 Mbit download in huis krijgen. Uniek in Nederland! Inwoners uit De Wolden, plattelandsgemeente in Drenthe, krijgen toegang tot het snelste internet in Nederland, dat klinkt goed! Bekijk hier op de website van Tweak de aangeboden abonnementen.

Fiber

Wilt u liever niet teveel betalen? Fiber is een landelijk opererende provider die zichzelf een échte Challenger noemt – een prijsvechter dus!

Deze provider timmert de laatste jaren flink aan de weg. Misschien heeft u wel eens reclame van ze gezien of gehoord op TV of de radio. Hoewel Fiber een prijsvechter is, zijn de abonnementen heel compleet. En natuurlijk zijn er legio mogelijkheden om de standaard aanbiedingen uit te breiden zoals ú dat wilt, met meer TV zenders, meer snelheid of onbeperkt bellen. Bij Fiber kunt u uw abonnement precies afstemmen op uw wensen. Zo betaalt u nooit voor iets wat u niet gebruikt. Fiber biedt een alles-in-1 abonnement via glasvezel met internet, TV en telefoon voor €54,95 aan. Bekijk hier op de website van Fiber de aangeboden abonnementen.
Stipte

Houdt u van TV kijken? Wilt u graag héél veel TV? Stipte is een landelijk opererende provider die een bijzonder uitgebreid TV pakket in het standaard abonnement heeft.

Wat is uitgebreid? 126 zenders! En als u nóg meer keuze wilt, biedt Stipte uiteenlopende opties, zoals HBO, FOX Eredivisie en Ziggo Sport Totaal. Als u graag TV kijkt heeft Stipte dan ook een zeer interessant abonnement. Ook bij Stipte krijgt u bij een standaard abonnement behalve TV natuurlijk ook internet en bellen. Bekijk hier op de website van Stipte de aangeboden abonnementen.

WeServe (zakelijk)

Voor wie behoefte heeft aan specifieke toepassingen voor zakelijke gebruikers is er WeServe.

Denk daarbij aan zaken als beveiliging over IP, pinnen over IP (bijvoorbeeld als u een winkel heeft) of een SLA (service level agreement) waarbij storingen binnen een door u bepaalde periode gegarandeerd worden opgelost. WeServe is een zakelijke provider die landelijk een aantal standaard zakelijke abonnementen biedt. Heeft uw bedrijf iets meer nodig? Dan kan WeServe ook speciale pakketten samen stellen, precies afgestemd op uw situatie. Denk hierbij aan meerdere ip-adressen, cloud diensten in uw bedrijf gebruiken alsof ze bij u op kantoor staan, speciale TV arrangementen waarop heel veel TV’s kunnen worden gebruikt of speciaal afgestemde telefonie via uw glasvezel aansluiting.