11 en 12 maart NL DOET

Op NL DOET worden er weer vele klussen in en rondom het dorp opgepakt. Op vrijdag 11 maart start de klus op de kluslocatie. Op zaterdag 12 maart verzamelen we om 9.00u in d’Olde Karke om van daaruit de verschillende klussen op te pakken en we hebben weer een gezamenlijke lunch. Mocht je op de zaterdag nog niet weten waar je wilt helpen klussen dan kun je, je ook opgeven bij dejon096@planet.nl, dan kunnen we rekening houden met de lunch en kun je ‘s morgens in d’Olde ¬†Karke bij een klus aanschuiven.

Zie ook de site van NL DOET voor meer informatie over de klussen

Vrijdag 11 maart

Zaterdag 12 maart

 

Zwerfvuildag 18 maart

Op vrijdag 18 maart gaan we weer zwerfvuil opruimen. Om 13.30u verzamelen we bij de school. Naast de hulp van de schoolkinderen kunnen we hier natuurlijk nog meer hulp bij gebruiken! We zijn ook hulp nodig van mensen met een aanhangwagen, om hier de zakken op te verzamelen.

Mocht je onverhoopt deze dag niet kunnen, maar wel graag je steentje bij willen dragen, dan kun ook een straat(deel) ‘adopteren’ wij zullen op deze vrijdag dat stukje dan nog niet doen, maar ons op de andere straten richten.

Opgeven kan bij dejon096@planet.nl